Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin kanser olduğunu öğrenmek

Rüyada annenin kanser olduğunu öğrenmek

Rüyada annenin kanser olduğunu öğrenmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına inanılır.

Rüyada annenin kanser olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Farklı niyetleri, ajandaları veya beklentileri olan kişiler kendilerini ya da olayları çok farklı gösterebilirler.

Rüyada annenin kanser olduğunu öğrenmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kanser olduğunu öğrenmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada akciğer kanseri olduğunu öğrenmek ondan şifa göreceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, stresli bir ortama gireceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu öğrenmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, eğitimlerinin iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada rahim kanseri olduğunu öğrenmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada kanser hastası olduğunu öğrenmek yüzünün her daim güleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun kanser olduğunu öğrenmek Allah katında yükseleceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments