Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek

Rüyada arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek

Rüyada arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, yetki ve imza sahibi olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı doğru kullanmanız durumunda, önemli ya da etkili kişilerle ilişkilerinizi ya da ilgi alanlarınızı geliştirebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada annenin kanser olduğunu öğrenmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada rahim kanseri olduğunu öğrenmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanser olacağını öğrenmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, ticaretinin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun kanser olduğunu öğrenmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada akciğer kanseri olduğunu öğrenmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, gülen yüzünün solacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine tabir olunur.

Rüyada kanser hastası olduğunu öğrenmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu öğrenmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, parasının ve malının çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments