Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölümü düşündüğünü görmek

Rüyada ölümü düşündüğünü görmek

Rüyada ölümü düşündüğünü görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada ölümü düşündüğünü gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz ufak bir çatışma olabilir.

Rüyada ölümü düşündüğünü görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, prestij kazanılacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Rüyada ölümü düşünmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evden taşınmayı düşünmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine inanılır.

Rüyada evlenmeyi düşünmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin aldattığını düşünmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Rüyada kanser olduğunu düşünmek tatsızlıkların sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev almayı düşünmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada taşınmayı düşünmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments