Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüya olduğunu bilmek

Rüyada rüya olduğunu bilmek

Rüyada rüya olduğunu bilmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına delalet eder.

Rüyada rüya olduğunu bilmek gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda işler hızlanabilir ya da bazı fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada oruçlu olduğunu bilmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine işarettir.

Rüyada öleceği günü bilmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına delalettir.

Rüyada nişanlı olduğunu bilmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendinin öleceğini bilmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, aşık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin öleceğini bilmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada evli olduğunu bilmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada deprem olacağını bilmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanlandığını bilmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments