Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini öleceğini bilmek

Rüyada birini öleceğini bilmek

Rüyada birini öleceğini bilmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, birçok ortaklık kurulacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini öleceğini bilmek gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden işler, planlar, ilişkiler veya projler sizi umutlandırıyor ya da en azından pozitif düşünmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada kıyamet olacağını bilmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalet eder.

Rüyada depremi bilmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına inanılır.

Rüyada birini öldürdüğünü bilmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının öleceğini bilmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine işarettir.

Rüyada kıyamet gününü bilmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine işaret eder.

Rüyada namaz kıldığını bilmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada kendinin hamile olduğunu bilmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sermayesini kaybedeceğine, müjdeli haberle geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı dil bilmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments