Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüyanın rüya olduğunu bilmek

Rüyada rüyanın rüya olduğunu bilmek

Rüyada rüyanın rüya olduğunu bilmek her zaman kötülük için çalışacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada rüyanın rüya olduğunu bilmek gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızda, yaratıcılık gerektiren işlerde veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda, siz istesenizde istemesenizde çok olumlu bir yola doğru çekiliyorsunuz.

Rüyada hamile olduğunu bilmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada evleneceğini bilmek problemlerinin biteceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu olduğunu bilmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, ortaya bazı projeler koyacağına delalettir.

Rüyada nişanlı olduğunu bilmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, parasının her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada birini öldürdüğünü bilmek hayat düzeninin alt üst olacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada kanser olduğunu bilmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına işaret eder.

Rüyada kendinin öleceğini bilmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının öldüğünü bilmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments