Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aileden birinin kanser olduğunu görmek

Rüyada aileden birinin kanser olduğunu görmek

Rüyada aileden birinin kanser olduğunu görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, sıkıntıya düşeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aileden birinin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Kişiliğinizi en iyi şekilde yansıtabileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada aileden birinin kanser olduğunu görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada annemi kanser hastası görmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, canının derdine düşeceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına rivayet eder.

Rüyada akrabanın kanser olduğunu görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine yorulur.

Rüyada bir kişinin kanser olduğunu görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına delalettir.

Rüyada annesini kanser olduğunu görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kanser insan görmek zorlukların bir anda biteceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını kanser olduğunu görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, zor günlerin geride kalacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments