Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser ilacı görmek

Rüyada kanser ilacı görmek

Rüyada kanser ilacı görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kanser ilacı gördüyseniz:

  • Belli konularda sorun çıkartmamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada kanser ilacı görmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına işarettir.

Rüyada ölüye ilaç vermek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, çabalarının boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilaç kutusu görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, yeni bir eve taşınılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişe ilaç sürmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada gözüne ilaç sürmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada ilaç kullanmak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına işarettir.

Rüyada böcek ilacı görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalet eder.

Rüyada iğne ve ilaç görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments