Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğne ve ilaç görmek

Rüyada iğne ve ilaç görmek

Rüyada iğne ve ilaç görmek onların bir adım önüne geçeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada iğne ve ilaç gördüyseniz:

  • İyi bir anlaşma istediğiniz sonuçları ortaya çıkartmayabilir veya siz, genel anlamda bir memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz.

Rüyada ilaç iğne görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, işlerini hafifleteceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına işaret eder.

Rüyada iğne ilaç görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, büyük maddi kayıp verileceğine alamet eder.

Rüyada iğne ve ilaç görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada boş ilaç kutusu görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ilaç saklamak düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilaç istemek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına delalet eder.

Rüyada bit ilacı sürmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada ölüden ilaç almak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments