Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanserli hastası görmek

Rüyada kanserli hastası görmek

Rüyada kanserli hastası görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, rütbesinin artacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, sebep olacağına, planların aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanserli hastası gördüyseniz:

  • Size sunulanları sorgulamalısınız.

Rüyada kanser hastası birini görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına işarettir.

Rüyada kanserli hastası görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, iyi bir patron olacağına alamet eder.

Rüyada annemi kanser hastası görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kanser hastası görmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına işarettir.

Rüyada kanser hastası olmak bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanserli hastalar görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kanser hastası görmek maddi kolaylığa ulaşacağına, sıkıntıların biteceğine, tövbe etmeden vefata alamet etmektedir.

Rüyada kanser hastası olduğunu görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments