Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser hastasını ziyaret etmek

Rüyada kanser hastasını ziyaret etmek

Rüyada kanser hastasını ziyaret etmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanser hastasını ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Başarılarınızla ezeli rakiplerinizi oldukça huzursuz ediyorsunuz.

Rüyada kanser hastasını ziyaret etmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına tabir olunur.

Rüyada hasta birini ziyaret etmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına işarettir.

Rüyada hasta ziyareti yapmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada bir hastayı ziyaret etmek bol bol moral depolanacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına işaret eder.

Rüyada hastaneye hasta ziyaret etmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine rivayet eder.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine gitmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına yorulur.

Rüyada hastayı ziyaret etmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine delalet eder.

Rüyada hastanede hasta ziyaret etmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, itibar edineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments