Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser hastası olduğunu öğrenmek

Rüyada kanser hastası olduğunu öğrenmek

Rüyada kanser hastası olduğunu öğrenmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, geçim kaygısı duymayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanser hastası olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerde hayranlık uyandırken bazılarının da size garez olduklarını görebilirsiniz.

Rüyada kanser hastası olduğunu öğrenmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulur.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu öğrenmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kişinin kanser olduğunu öğrenmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına inanılır.

Rüyada akciğer kanseri olduğunu öğrenmek hayırlı günlerin geleceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada kanser olduğunu öğrenmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun kanser olduğunu öğrenmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sürekli ağlamaklı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin kanser olduğunu öğrenmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kanser olacağını öğrenmek sıhhat ve moral bulacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments