Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kanser hastası olarak görmek

Rüyada kendini kanser hastası olarak görmek

Rüyada kendini kanser hastası olarak görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kendini kanser hastası olarak gördüyseniz:

  • Yanlış nedenlerle imajınızı güçlendirmeniz durumunda, otorite konumundaki kişilerle veya resmi kurum ya da kuruluşlarla ilişkilerinizde çıkmazlar oluşabilir.

Rüyada kanser hastası olduğunu görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanser hastasının öldüğünü görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine işarettir.

Rüyada kendini kanser hastası görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada kanserli hastalar görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, mutluluğunun daim olacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına delalet eder.

Rüyada annemi kanser hastası görmek işiyle nam salacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini kanser hastası olarak görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kanserli hastası görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına inanılır.

Rüyada kanser hastasını ziyaret etmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments