Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kanser hastası görmek

Rüyada başkasının kanser hastası görmek

Rüyada başkasının kanser hastası görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, onurlu bir hayat süreceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına inanılır.

Rüyada başkasının kanser hastası gördüyseniz:

  • Ya da farklı felsefelere veya konulara ilgi duymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada birinin kanser hastası görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine yorulur.

Rüyada başkasının kanser hastası görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kanserli hastalar görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına inanılır.

Rüyada annemi kanser hastası görmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini kanser hastası olarak görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kanserli hastası görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanser hastası birini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına inanılır.

Rüyada kanser hastası olduğunu öğrenmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments