Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanının alındığını görmek

Rüyada kanının alındığını görmek

Rüyada kanının alındığını görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalettir.

Rüyada kanının alındığını gördüyseniz:

  • Seçimlerinizi buna göre yapmalısınız.

Rüyada kanının alındığını görmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada kaşın alındığını görmek itibarını zedeleyeceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada askere alındığını görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, yaşamının tazeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada halı alındığını görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada organlarının alındığını görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalettir.

Rüyada rehin alındığını görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kaşının alındığını görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına delalettir.

Rüyada bir işe alındığını görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, aç kalacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments