Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı yılan görmek

Rüyada kanatlı yılan görmek

Rüyada kanatlı yılan görmek hayırlı yollara gireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, büyük özgüven kazanacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine inanılır.

Rüyada kanatlı yılan gördüyseniz:

  • Yani herşey bir bakıma zamanlamayı iyi yapmanıza bağlı olacak.

Rüyada kanatlı yılan görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına delalettir.

Rüyada uçağın kanadında uçmak birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, çocuk sahibi olunacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işarettir.

Rüyada kanatlı uçmak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, rütbe edineceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde kanatlı karınca görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine inanılır.

Rüyada birinin başının kanadığını görmek günah işlemeyi terk edeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işarettir.

Rüyada kanatların olduğunu görmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada uçağın kanadına binmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işaret eder.

Rüyada kanatlı beyaz ata binmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments