Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatların olduğunu görmek

Rüyada kanatların olduğunu görmek

Rüyada kanatların olduğunu görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına tabir olunur.

Rüyada kanatların olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai bir karara varmadan önce, geçmiş tecrübelerinizi asla unutmamalısınız.

Rüyada topuğunun kanadığını görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı inek görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine inanılır.

Rüyada büyük kanat görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada diş kanadığını görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin burnunun kanadığını görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş tavuk kanadı yemek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine inanılır.

Rüyada kanatlı arı görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments