Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağın kanadına binmek

Rüyada uçağın kanadına binmek

Rüyada uçağın kanadına binmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada uçağın kanadına binmek gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya sizin farkında olmadığınız olaylar kulağınıza gelebilir, gizli düşmanlarınızın farkına varabilirsiniz ya da sağlığınızı ilgilendiren konular söz konusu olabilir.

Rüyada uçağın kanadına binmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına alamet eder.

Rüyada uçak kanadı görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kanatsız uçak görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, şöhret elde edeceğine delalet eder.

Rüyada uçağın kanadında uçmak günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada uçak kanadında uçmak dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada uçağın kanadının koptuğunu görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçağın düştüğünü ve kanadığını görmek aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı ata binmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments