Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlanıp uçmak

Rüyada kanatlanıp uçmak

Rüyada kanatlanıp uçmak rızkın daim ve hayırlı olacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlanıp uçmak gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizi fazla ilgilendirmeyen bir konuda bazı karışıklıklar çıkabilir.

Rüyada uçağın kanadında uçmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlanıp uçmak kendisini iyi hissedeceğine, fakirleşeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada kanatlarla uçmak kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanat çırparak uçmak eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, saygın biri haline geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada kanatlarıyla uçmak mutluluğunun katlanacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanatlanarak uçmak kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada kanat takıp uçmak üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçak kanadında uçmak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments