Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı hayvan görmek

Rüyada kanatlı hayvan görmek

Rüyada kanatlı hayvan görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, başarıları ile tanınacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, fakirlikten kurtulmaya, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, borçlarının artacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatlı hayvan gördüyseniz:

  • Kısa masafeli yolculuklar ya da ziyaretler belli anlaşmaların neticelenmesinde veya belli kararlar almanızda etkili olabilir.

Rüyada kanatlı hayvanları görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanatlı hayvan görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı peri görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada baş parmağının kanadığını görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, ticaretinin gelişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, makamının ve ününün artacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavus kuşu kanadı görmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanatlı böcek görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, çaresiz hallere düşeceğine alamet eder.

Rüyada uçan kanatlı at görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments