Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı elbise giymek

Rüyada kanatlı elbise giymek

Rüyada kanatlı elbise giymek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanatlı elbise giymek gördüyseniz:

  • Kendi pozisyonunuzu savunurken, karşı tarafın da aynı şeyi yapacağını unutmamanız gerekiyor.

Rüyada kanatlı elbise giymek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, büyük işlere girileceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik gibi elbise giymek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına inanılır.

Rüyada ıslak elbise giymek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz dantelli elbise giymek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz elbise giydirmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına rivayet eder.

Rüyada gri renk elbise giymek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada üstünde yeşil elbise giymek çevre değiştireceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, kazancının günden güne düşeceğine rivayet eder.

Rüyada birine elbise giydirmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments