Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı geyik görmek

Rüyada kanatlı geyik görmek

Rüyada kanatlı geyik görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada kanatlı geyik gördüyseniz:

  • Daha heyecan verici şeylerle uğraşabilir veya rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada kanatlı geyik görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada geyikler görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, başarılı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada geyik avladığını görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada geyik postu görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada geyik ve yavrusunu görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına işarettir.

Rüyada geyik olmak iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına işarettir.

Rüyada geyik boynuzu görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine delalettir.

Rüyada ormanda geyik görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments