Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormanda geyik görmek

Rüyada ormanda geyik görmek

Rüyada ormanda geyik görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına delalettir.

Rüyada ormanda geyik gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda farklı yaklaşımlar içerisine girebilir, yeni bakış açıları geliştirebilir, yepyeni başlangıçlar yapma isteği duyabilirsiniz.

Rüyada ormanda geyik görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine delalet eder.

Rüyada geyik eti görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, hayatın düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kar ve geyik görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik kovaladığını görmek devlete hizmet etmeye, eşe dosta yardım edileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına işarettir.

Rüyada geyik postu görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine rivayet eder.

Rüyada uçan geyik görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, planlarının bozulacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine işarettir.

Rüyada geyik yediğini görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kötü haberler alacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik öldüğünü görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments