Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyikler görmek

Rüyada geyikler görmek

Rüyada geyikler görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada geyikler gördüyseniz:

  • Biraz sakinleşip, iş hayatınızda ya da kurallı bazı durumlarda, sizden tam olarak ne beklendiğini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada geyik böceği görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işaret eder.

Rüyada geyik öldüğünü görmek zorlukların artacağına, aklına giren şeytana uyacağına, suç işleyeceğine alamet eder.

Rüyada geyik heykeli görmek güzellik ve hayır geleceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada geyik yavrusu görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz geyik görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine delalettir.

Rüyada hasta geyik görmek istediği arabaya bineceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada geyik yakalamak hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada geyikle konuşmak hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments