Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kana basmak

Rüyada kana basmak

Rüyada kana basmak atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kana basmak gördüyseniz:

  • Finansal, gayrimenkullerle ilgili ya da ailevi konularda sempatikliğinizi ön plana çıkartmalısınız.Bu durum olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada kana basmak çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kana bulanmak ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada adet kanama görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sevgi dolu haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kana kana soğuk su içmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kadının kanaması olduğunu görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada şişeden kana kana su içmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kana kana ayran içmek rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının burun kanaması görmek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments