Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının kanaması olduğunu görmek

Rüyada kadının kanaması olduğunu görmek

Rüyada kadının kanaması olduğunu görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, gamsız bir hayat süreceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına, maddi zararının giderileceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına alamet eder.

Rüyada kadının kanaması olduğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutmanızda fayda var.

Rüyada kadının kanaması olduğunu görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, razı geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının kanaması olduğunu görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadının kanaması olduğunu görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, her şeyin ters gideceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada kadın kanaması görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada kana kanasu içmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada ağız kanaması görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, ruhunun şifa bulacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına yorulur.

Rüyada burun kanaması görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, işlerinin baltalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının burnunun kanaması görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments