Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın tekmelediğini görmek

Rüyada atın tekmelediğini görmek

Rüyada atın tekmelediğini görmek kısmetin açılacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kişinin şifa bulacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada atın tekmelediğini gördüyseniz:

  • Zor durumlarda bile başınızı dik tutun.

Rüyada atın tekmelediğini görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada domuz tekmelemek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına delalet eder.

Rüyada tekmelediğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin tekmelediğini görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada adam tekmelemek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi tekmelemek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kederlerinin son bulacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan tekmelemek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, isminden sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada kedi tekmelemek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments