Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak damarlarını görmek

Rüyada bacak damarlarını görmek

Rüyada bacak damarlarını görmek canın derdine düşeceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, hedeflere ulaşılacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına işarettir.

Rüyada bacak damarlarını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi konuları ilgilendiren teklifleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada bacağında damar görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, ters giden olayların düzeleceğine delalettir.

Rüyada bacak damarları görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına yorulur.

Rüyada bacakta damar görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, düşmanından kurtulmaya yorulmaktadır.

Rüyada bacak damarlarını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, düşmanından uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada bacaklarda damar görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada bacaktaki damarları görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine işaret eder.

Rüyada bacak damarı görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yeni iş teklifleri alacağına tabir olunur.

Rüyada kan ve damar görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments