Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek bir tepeye çıkmak

Rüyada çok yüksek bir tepeye çıkmak

Rüyada çok yüksek bir tepeye çıkmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir tepeye çıkmak gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen gösterin.

Rüyada yüksek tepeye çıkmak aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada çok yüksek bir tepeye çıkmak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak iş hayatının düzeleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalettir.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, ailesinin de büyük olacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir tepeye çıkmak zor bir dönem geçirileceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet eder.

Rüyada en yüksek tepeye çıkmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalet eder.

Rüyada tepeye yükseğe çıkmak zor günlerini arkasında bırakacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments