Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada everest tepesine çıkmak

Rüyada everest tepesine çıkmak

Rüyada everest tepesine çıkmak haberler alacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işarettir.

Rüyada everest tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleyip ilerlememe veya devam edip etmemem arasında gidip geliyor olabilirsiniz.

Rüyada everest tepesine çıkmak her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada tepe çıkmak maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bir tepeye çıkmak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada dik bir tepeye çıkmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere delalet eder.

Rüyada koşarak tepeye çıkmak bir yere taşınmaya, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenin tepesine çıkmak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada binanın tepesine çıkmak üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada bir dağın tepesine çıkmak onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments