Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın giymek

Rüyada kalın giymek

Rüyada kalın giymek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kalın giymek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki herkesle olur olmaz dalga geçmeye çalışmayın.

Rüyada kalın elbise giymek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalın palto giymek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kalın çorap giymek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada kalın mont giymek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada kalın kazak giymek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine işaret eder.

Rüyada kalın giymek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada kalın cam görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, yaralarına da merhem olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalın altın yüzük görmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments