Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın mont giymek

Rüyada kalın mont giymek

Rüyada kalın mont giymek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, zenginliğinin süreceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalın mont giymek gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada kalın mont giymek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, iflasın eşiğine geleceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine delalettir.

Rüyada kalın çorap giymek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kalın giymek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına rivayet eder.

Rüyada kalın kazak giymek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada kalın palto giymek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, ne yapacağına işaret eder.

Rüyada kalın elbise giymek verilen bütün emeklerin heba olacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı mont giydiğini görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada mont kaban giymek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments