Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın altın yüzük görmek

Rüyada kalın altın yüzük görmek

Rüyada kalın altın yüzük görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Rüyada kalın altın yüzük gördüyseniz:

  • Eşinizin veya sevgilinizin bazı tutumları sizi son derece duygulandırabilir.

Rüyada kalın altın yüzük takmak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine işaret eder.

Rüyada kalın altın yüzük görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına delalettir.

Rüyada kalın yüzük takmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalın yüzük görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine rivayet eder.

Rüyada kalın altın görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine yorulur.

Rüyada kalın altın kolye görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalın altın bilezik takmak yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işarettir.

Rüyada kalın altın bilezik görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments