Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın palto giymek

Rüyada kalın palto giymek

Rüyada kalın palto giymek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalın palto giymek gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.Her türlü kimseyle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Rüyada kalın palto giymek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, mal mülk sahibi olacağına, yeni adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada uzun palto giymek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının paltosunu giymek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, ün sahibi birisi olunacağına işaret eder.

Rüyada asker paltosu giymek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, dertlerden kurtulmaya, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı palto giymek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor palto giymek huzur ve şifa bulacağına, işlerindeki karın artacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil palto giymek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine delalet eder.

Rüyada beyaz palto giymek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments