Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın elbise giymek

Rüyada kalın elbise giymek

Rüyada kalın elbise giymek ayıplanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, gıybet edeceğine, dertlerinden kurtulacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kalın elbise giymek gördüyseniz:

  • Farklı kültür ya da çevrelerden gelen kişilerin moralinizi bozmasına izin vermeyin.

Rüyada kalın elbise giymek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada kalın elbise görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, kısmetin bollaşacağına inanılır.

Rüyada kalın mont giymek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada kalın palto giymek sevinçli ve güzel bir haber almaya, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalın kazak giymek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine delalet eder.

Rüyada kalın giymek kazancının artacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalın çorap giymek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada kalın halat görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments