Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın bıyık görmek

Rüyada kalın bıyık görmek

Rüyada kalın bıyık görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, borçlarının kapacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, sürekli bağırıp çağıracağına rivayet eder.

Rüyada kalın bıyık gördüyseniz:

  • Kararlarınıza bağlı kalmanızda fayda var.

Rüyada kalın bıyık görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, en büyük acılarının dineceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına delalet eder.

Rüyada kalın bir yılan görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, yetkili bir göreve atanacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalın altın bilezik takmak yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada kalın palto giymek çok büyük fırsatları kaçıracağına, huzurlu bir insan olacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına delalet eder.

Rüyada kalın çorap görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına yorulur.

Rüyada kalın kumaş görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine yorulur.

Rüyada kaşların kalınlaştığını görmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalın camlı gözlük görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments