Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın bir yılan görmek

Rüyada kalın bir yılan görmek

Rüyada kalın bir yılan görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, elinin dara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kalın bir yılan gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projelerde yapacağınız ufak tefek düzenlemeler mükemmel sonuçlar doğurabilir.

Rüyada çok kalın yılan görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük ve kalın yılan görmek sevinç ve sürura, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalın yeşil yılan görmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına işarettir.

Rüyada kalın yılanlar görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine delalettir.

Rüyada kalın sarı yılan görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kalın uzun yılan görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa ve kalın yılan görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalın bir yılan görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments