Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşların kalınlaştığını görmek

Rüyada kaşların kalınlaştığını görmek

Rüyada kaşların kalınlaştığını görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kaşların kalınlaştığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik veya kaçınılması zor gelişmeleri akışına bırakmalısınız.

Rüyada kalın kaşlı adam görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşları kalın görmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalın kaş görmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşı kalın görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada kalın kaşlı olduğunu görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kendini kalın kaşlı görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kaşlarının kalınlaştığını görmek güzelleşeceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşlarını kalın görmek kendisine olan güveninin azalacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments