Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın bilezik görmek

Rüyada kalın bilezik görmek

Rüyada kalın bilezik görmek güzel zamanlar geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına işaret eder.

Rüyada kalın bilezik gördüyseniz:

  • Hayatınızda fark yaratabilecek teklifleri dikkatli şekilde ele almalısınız.

Rüyada kalın altın bilezik takmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Rüyada kalın altın bilezik görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine alamet eder.

Rüyada altın kalın bilezik görmek pek çok kişiyi idare edeceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine yorulur.

Rüyada kalın bilezik görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada kalın bilezik takmak iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, zengin olunacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kalın cam görmek zarar göreceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kalın ip görmek kendisi paralayacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine işaret eder.

Rüyada kalın giymek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments