Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın bilezik takmak

Rüyada kalın bilezik takmak

Rüyada kalın bilezik takmak her zaman çok üzgün olacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada kalın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Evle ilgili beklenmedik durumlar duygusal anlamda sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada kalın altın bilezik takmak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada kalın bilezik takmak özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalın bilezik görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalın altın bilezik görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada altın kalın bilezik görmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kalın kemer takmak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, zorlukları teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalın altın yüzük takmak kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kalın yüzük takmak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments