Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın ip görmek

Rüyada kalın ip görmek

Rüyada kalın ip görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına delalettir.

Rüyada kalın ip gördüyseniz:

  • Her şeyin azıyla yetinmek olayların rayına oturmasına yardım edebilir.

Rüyada kalın ip görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kalın ip görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kalın mont giymek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada kalın elbise giymek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada kalın kaş görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, tövbelerin kabul olacağına delalettir.

Rüyada kalın saç teli görmek sayılacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kalın perde görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalın altın kolye görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments