Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın altın bilezik görmek

Rüyada kalın altın bilezik görmek

Rüyada kalın altın bilezik görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, şen kahkahalar atacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalın altın bilezik gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya belli bir amaç için çalışmak size iyi gelebilir.

Rüyada kalın altın bilezik görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın kalın bilezik görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kalın altın bilezik takmak aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sevdiğine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalın bilezik takmak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, çok üzüntü yaşayacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalın bilezik görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kalın altın yüzük görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalın altın kolye görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalın altın görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, büyük bir işin sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments