Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın yüzük görmek

Rüyada kalın yüzük görmek

Rüyada kalın yüzük görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, masa başı bir işe gireceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalın yüzük gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya evinizi ilgilendiren düzenlemelerin gözden geçirilmesi gerekebilir ya da olayları fazlaca büyütebilirsiniz.

Rüyada kalın yüzük takmak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kalın altın yüzük takmak evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine işarettir.

Rüyada kalın yüzük görmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalın altın yüzük görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada kalın dudak görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada kalın büyük yılan görmek daima afiyette olacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalın gövdeli ağaç görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşların kalınlaştığını görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments