Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın altın yüzük takmak

Rüyada kalın altın yüzük takmak

Rüyada kalın altın yüzük takmak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, konforunun artacağına, desteksiz kalacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kalın altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • İçinizde kaçıp, uzaklaşmak, uzaklara yolculuk yapmak gibi istekler bulunabilir ya da uzun bir yolculuk planlayabilirsiniz.

Rüyada kalın altın yüzük takmak kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, arzularının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalın yüzük takmak üzüleceğine ve hastalanacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine yorulur.

Rüyada kalın altın bilezik takmak en doğru şekilde öğreneceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalın altın yüzük görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kalın bilezik takmak işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, ulvi kimse haline geleceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kalın alyans takmak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kalın kemer takmak başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine delalettir.

Rüyada kalın yüzük görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments