Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın altın görmek

Rüyada kalın altın görmek

Rüyada kalın altın görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, rahat bir döneme gireceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada kalın altın gördüyseniz:

  • Dini, felsefi veya ideolojik konularda tartışmalara gimeniz olasıdır.

Rüyada kalın altın bilezik takmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kalın altın kolye görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına tabir olunur.

Rüyada kalın altın görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize tabir olunur.

Rüyada kalın altın yüzük takmak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada kalın altın yüzük görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kalın bilezik görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalın altın bilezik görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada kısa kalın yılan görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments