Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın altın kolye görmek

Rüyada kalın altın kolye görmek

Rüyada kalın altın kolye görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, zor zamanlar yaşayacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine inanılır.

Rüyada kalın altın kolye gördüyseniz:

  • Kariyerinizde, işinizde veya sosyal hayatınızda ilerlemenizi sağlayabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kalın altın kolye görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, çok kötü günler geçirileceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine yorulur.

Rüyada kalın kolye görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalın altın bilezik takmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, aksiliklerin yaşanacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalın altın yüzük görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada kalın altın bilezik görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kalın altın yüzük takmak tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalın altın görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada altın kalın bilezik görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments