Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın kolye görmek

Rüyada kalın kolye görmek

Rüyada kalın kolye görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, bir uzmana başvurulacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, para sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Rüyada kalın kolye gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldışı fikirleri nedeniyle para harcamak zorunda kalmamaya özen gösterin.

Rüyada kalın altın kolye görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kalın kolye görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada kalın mont giymek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalın uzun yılan görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalet eder.

Rüyada kalın saç görmek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine delalet eder.

Rüyada kalın sarı yılan görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına işarettir.

Rüyada kalın dudak görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada kalın bilezik takmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments