Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa kalın yılan görmek

Rüyada kısa kalın yılan görmek

Rüyada kısa kalın yılan görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada kısa kalın yılan gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya merakınızı uyandıran şeylere kanalize olmalısınız.

Rüyada kısa ve kalın yılan görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına inanılır.

Rüyada kısa kalın yılan görmek rızkının genişleyeceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok kalın yılan görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına delalettir.

Rüyada siyah kalın yılan görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalın yılanlar görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, ferahlık veren sözler duymaya, zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalın yeşil yılan görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalın büyük yılan görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada kalın yılan görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hayatın düzene gireceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments