Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kolye yutmak

Rüyada altın kolye yutmak

Rüyada altın kolye yutmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, kendisini eve kapatacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kolye yutmak gördüyseniz:

  • Herkes söylediklerinizi doğru anlamayabilir.

Rüyada altın kolye yutmak kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, hayatın düzene gireceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada altın bilezik yutmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın yutmak mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine işaret eder.

Rüyada altın yutmak evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın yüzük yutmak kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, anne baba duası alacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada altın küpe yutmak sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, sağlığının da bozulacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine inanılır.

Rüyada altın melek kolye görmek dileklerinin de kabul olacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerde altın kolye görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments