Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaleyi savunmak

Rüyada kaleyi savunmak

Rüyada kaleyi savunmak arabasını ve toprağının olacağına, çok büyük bir acı duyacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine inanılır.

Rüyada kaleyi savunmak gördüyseniz:

  • Bazı yeteneklerinizi abartmanız çevrenizin sizi yadırgamasına neden olabilir.

Rüyada kaleyi savunmak iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini savunmak üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, aylık gelirinin artacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada kendini savunmak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada babasını savunmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına işarettir.

Rüyada hakkı savunmak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini savunmak için adam öldürmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine rivayet eder.

Rüyada hakkını savunmak düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada dini savunmak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments